50 Nijansi Pive

Vegetarijanka uhvatila muža u prevari sa mladom piletinom!

Verica Veganović, vegetarijanka iz Banjaluke se nedavno razvela od svog muža Čede Čikena nakon što ga je uhvatila u prevari sa mladom piletinom.

„Kada smo se upoznali rekao mi je da je vegetarijanac kao i ja. Nakon 20 godina braka ispostavilo je da me sve vrijeme varao. Prvi put sam posumnjala u njega prije nekoliko mjeseci jer se stalno krišom dopisivao s nekim, da bi se kasnije ispostavilo da je tajno naručivao piletinu za dostavu. Pa hajde da me bar sa nekom ribom prevario, možda bi mu oprostila bih mu, ali ovako je dokazao da više voli mlado meso od mene“, izjavila je za 50 NP Verica.

Ona navodi da se toliko razočarala u njega da je odmah podnijela papire za razvod braka, dok je njen muž na sudu priznao da je svih 20 godina krišom konzumirao meso.

„Nisam imao srca da joj na početku veze kažem da nisam pravi vegetarijanac jer je ona baš bila fanatična po tom pitanju. Ručao sam sa njom svaki dan na silu to bilje, ali čim bih zgrabio priliku pojeo bih neko meso. Pokušao sam je urazumiti i rekao joj da je nikad nisam prevario sa svinjetinom ili teletinom, ali nije htjela više da čuje za mene. A šta ću kad volim mladu piletinu, kazao nam je Čeda Čiken, sada već njen bivši suprug.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar