50 Nijansi Pive

HIT DIJETA: 70-godišnjak iz BiH pronašao čarobnu formulu za mršavljenje!

Dmitar Sirotanović, 70-godišnjak iz Gradiške je pronašao čarobnu formulu za mršavljenje, a njegova „penzionerka dijeta“ kako ju je nazvao je za veoma kratko vrijeme postala hit u svijetu.

„Režim je rigorozan, ali veoma jednostavan. Sastoji se od toga da ne jedete ništa. Dijeta traje 30 dana, a kilogrami se sami tope. Dakle, za doručak ne jedete ništa, ručak takođe preskačete, dok se večera svakako izbjegava. Smršao sam 20 kilograma za mjesec dana i još sam živ. Planiram da sa istim režimom nastavim i narednih mjesec dana pa ćemo vidjeti za dalje“, rekao nam je on.

Dodaje da je ideju za ovu dijetu dobio kada je podigao posljednju februarsku penziju. Nakon što je platio sve režije i otišao u apoteku po lijekove shvatio je da mu nije ostala nijedna marka za hranu.

Kako saznajemo ova dijeta je već prihvaćena od strane top supermodela koje su krenule da je masovno upražnjavaju.

„Ovo je najbolja dijeta do sada i rezultati su vidljivi već nakon sedam dana gladovanja. Prije sam bila na sličnim programima, ali desilo bi se tu i tamo da se ogriješim i pojedem neku čokoladicu ili bananu. Hvala gospodinu Sirotanoviću, ne znam stvarno kako bih bez njega sredila liniju, naročito sada kada se pripremam za reviju za ljetnju kolekciju“, rekla je Viktorija Anoreksija.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar