50 Nijansi Pive

EKSKLUZIVNO: Ognjen Vranješ dobija ključeve grada!

Anketa koju smo nedavno objavili na našem portalu, a u kojoj su čitaoci mogli glasati za, po njima, najboljeg kandidata za dobitnika ključeva grada urodila je plodom i prvi put se desilo da se mišljenje građana poklapa sa mišljenjem rukovodilaca i zato će osobi kojoj je u našoj anketi dodijeljen najveći broj glasova biti uručeni ključevi grada. Bićemo tolio neskromni pa ćemo reći da odgovorno tvrdimo da je upravo ova anketa doprinijela ovakvom ishodu.

ANKETA: Ko zaslužuje ključeve grada Banjaluke?

Iz gradskih institucija ova vijest nam je potvrđena i rečeno nam je da će ceremonija primopredaje ključa biti prenošena putem svih javnih servisa u Republici Srpskoj.

-Mi zaista smatramo da je poznati fudbaler iz Banjaluke najviše učinio za promciju našeg grada u ovoj godini i da zaista zaslužuje ovu titulu. Nikada se o Banjaluci nije pričalo u tolikoj mjeri u januaru ove godine. Na ovaj način mu se želimo odužiti i odati mu priznanje što, gdje god da pođe, u srcu nosi svoj rodni grad i promoviše ga na najbolji mogući način, rekli su nam predstavnici gradske vlasti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar