50 Nijansi Pive

SPREMITE SE! Stiže rekordan minus, od kog će vas glava zaboljeti!

Prema najnovijoj prognozi za kraj ovog mjeseca građani će doživjeti šok koji će trajati nekoliko dana, nakon čega će uslijediti kratkokrajna stabilacija.

Iako je proljeće kalendarski na pragu, brojna poskupljenja s početka ove godine dovešće do toga da će se građani suočiti sa rekordnim minusima na svojim računima. Zbog ogromnog minusa mnoge će zaboljeti glava, dok se neki neće oporaviti i duže vrijeme.

„Nakon februara koji je ove godine imao samo 28 dana, uslijedio je mart koji ima čak 31 dana te je finansijski veoma nepovoljan. Pored januara, koji je opšte poznato trajao puna dva mjeseca i mart je veoma opasan po zdravlje o džepove građana pa ga treba izgurati do kraja“, rekao je poznati analitičar za sve i svašta Zoran Pavlović.

Tako će krajem marta siromašne građane BiH na bankomatima dočekati minus 50, pa sve do minus 1000 maraka ili više, zavisno od toga koliki im je limit.

„Gorivo, voda, struja, hljeb dostigli su rekordno visoke cijene. Ja radim za minimalac od 400 maraka, a u januaru sam imao slavu. Valjalo je i djecu spremiti za školu u februaru pa sam se morao zadužiti tri plate unaprijed. Na bankomatu mi je sada stanje od minus 1200 KM“, rekao je Bijedo Bijedić iz Kalinovika.

Oni nešto sretniji, koji uspiju sastaviti kraj s krajem od prvog do prvog biće na nuli, što je ipak podnošljivo za ovo doba godine i predstavlja veliki uspjeh za većinu građana.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar