50 Nijansi Pive

Tražio povlastice na poslu jer je treća generacija rođenih Banjalučana!

Gospodin čiji su inicijali D. B. koji je inače zaposlen u Elektrokrajini nedavno je javno zatražio određene povlastice na svom radnom mjestu koje bi mu, po njegovom mišljenju trebalo da pripadaju iz prostog razloga što je on treća generacija rođenih Banjalučana. On je u svojoj protestnoj noti naglasio kako je to titula koja treba da se vrednuje na poseban način.

On je naglasio kako jednostavno nije u redu da oni koji su prva ili druga generacija Banjalučana imaju isti status kao on, a o izbjeglicama iz Drvara, Sanskog Mosta i Glamoča jednostavno nije htio ni da razgovara.

-Zamislite da ja svaki dan dolazim na posao iz svog stana koji se nalazi u naselju Lorka, a koga sam naslijedio od svoga oca koji je vrijedno radio u Čajavcu cijeli svoj život i imam isti status i uslove rada kao neko čiji su preci 50-ih godina sišli s Manjače, Kozare ili nekog drugog brda u okruženju. To zaista nije u redu. Ja sam uputio protestnu notu svojim rukovodiocima, a evo i ovako javno apleujem da mi se smanji obim posla, da mi se povećaju plata i regres te da imam pravo na više dana godišnjeg odmora. Ja sam to svojim postojanjem zaslužio kao i svi moji preci, rekao je D. B.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar