50 Nijansi Pive

Željko Joksimović izazvao elementarnu nepogodu u Beogradu!

Bograđani se već danima guše u čudnoj, narandžastoj prašini za koju se danima nije znalo odakle dolazi, a meteorolozi apleuju na vlasti da proglase elementarnu nepogodu te upozoravaju ljud da što manje vremena provode napolju dok se vazduh ne pročisti. Ako ste u skorije vrijeme planirali ići u Beograd, odgodite put jer u ovom trenutku to nije najsigurnija opcija.

Neobična prašina, Beogradom se širi od nedjelje uveče kada je sve počelo, a otada dolazi i odlazi u naletima.  Ono što je pozitivno jeste što je uzrok otkriven, izolovan i saniran, sada samo treba čekati da se vazduh pročisti.  Iz meteorološkog zavoda Srbije kažu da im je nekoliko dana bilo potrebno da otkriju otkud nešto pustinjskoj oluji u sred Beograd, pronašli su mjesto odakle je počelo, krenuli da istražuju i došli su do veoma logičnog zaključka koji je za naš portal otkrio Duško Vjetrić.

-Razlog što se Beograđani već danima guše jeste puder Željka Joksimovića koji je nakon snimanja Beovizije izašao napolje, a nije skinuo šminku. Mi smo njega nekoliko puta upozoravati da su tolike količine šminke toksične i da se moraju skidati u kontrolisanim uslovima. Bilo je samo pitanje dana kad će se ovo desiti. S obzirom na količinu pudera mislim da smo dobro prošli. Subjekat je izolovan i sada se čeka da se vazduh pročisti, zaključio je Vjetrić.

On je naglasio kako svi koji su imali zdravstvenih problema, samo često iskašljavaju i da se ne plaše.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar