50 Nijansi Pive

Počinje sa radom Sindikat muških prosvjetnih radnika!

Uoči Dana žena, u Republici Ssrpskoj sa radom će početi Udruženje muških prosvjetnih radnika čiji glavni cilj će biti borba za prava muškaraca na ovaj dan, tačnije borba za jednakost i jednakopravnost.  Osnivač ovog udruženja Bojan Ravnopravnić izjavio je kako je konačno došlo vrijeme da se muškarci u prosvjeti izbore za svoja prava i da dobiju bar malo pažnje koju dobijaju njihove koleginice.

-Naše Udruženje će sa radom simbolično početi uoči 8. marta, dana koji se u cijelom svijetu proslavlja kao Dan žena. U prosvjeti je taj dan poznat kao onaj kada sve naše koleginice dobijaju cvijeće i pokloni, a mi, njihovi kolege ostajemo u zapećku. Mi smo odlučili da prvi cilj za koji ćemo se boriti bude monetizacija svih osmomartovskih poklona te da se određeni postotak sredstava uplati i za neke aktivnosti za muške kolege. Ako smo ravnopravni onda treba da budemo ravnopravi, izjavio je Ravnopravnić.

Sa njim se složio veliki broj njihovih kolega, koji smatra kako jednostavno nije fer da njihove koleginice svake godine profitiraju i dobijaju poklone, a da njih ne dopadne ni najmanji dio tih poklona.

– Ovo je samo jedan u nizu ciljeva za koji ćemo se boriti putem našeg Udruženja jr zaista smatramo da smo zakinuti na više različitih nivoa, ali rješavamo jedno po jedno, 8. mart je samo prva stepenica koju treba da pređemo, zaključio je Ravnopravnić.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar