50 Nijansi Pive

Otkrivamo prave razloge postavljanja kamera u Banjaluci

Nedavno je objavljeno da će na području Banjaluke biti postavljen veliki broj kamera, a 50 NP ekskluzivno saznaje za koje namjene će se koristiti novi sistem video-nadzora. Naime, 325 kamera na 105 lokacija će u paparaco stilu „hvatati“ dekoltee Banjalučanki i utvrđivati koja od njih ima prirodne grudi, a koja silikone!

Vojo Voajer, gradski menadžer za nadzor tvrdi da je ovaj projekat od izuzetno značaja za Banjaluku te da će uložena sredstva od milion maraka biće opravdano utrošena.

„Poznato je da je Banjaluka grad lijepih žena, a ono što je nama muškarcima na ženama naročito lijepo su prirodne grudi. Ipak, primjetan je trend u posljednje vrijeme da sve više djevojaka ugrađuje silikone. Onda imamo situaciju da ne možemo da utvrdimo da li su grudi prirodne ili su prošle kroz ruke plastičnog hirurga, a najveći broj žena to ne želi da prizna“, kaže on.

Ističe da skupocjene SDR kamere (Silicon Dual Radar) imaju ugrađene senzore koji na udaljenosti od 500 metara mogu da zumiraju dekolte i pomoću naprednog softvera otkriju silikone.

„Nije uopšte lako prepoznati silikone, čak ni najbolji policajci i inspektori pogriješe u procjeni. Imate sad i tu situaciju da Banjalučanke operišu i zadnjicu, pa je teško znati da li je ono zategnuto zahvaljujući radu u teretani ili je i tu riječ o silikonima“, rekao nam je Voajer, te dodao da na sreću ide ljeto pa će biti mnogo lakše moći izvršiti kontrolu dekoltea i tako napraviti najkompletniju bazu prirodnih i vještačkih grudi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar