50 Nijansi Pive

Stručnjaci kažu da od zemalja regiona, BiH ima najveće šanse za uspjeh na Eurosongu!

Nakon što su naši dragi komšije i Hrvati i Srbi odabrali svoje predstavnike za pjesmu Evrovizije, muzički eksperti su več počeli sa analizama i procjenama koja bi od zemalja u regionu mogla napraviti najveći uspjeh, a za divno čudo 99,9 odsto tih stručnjaka je kao zemlju sa najviše šansi izdvojio upravo BiH. Izjavu, povodom ovog pitanja, za naš portal je dao muzički ekspert iz Beograda Stanislav Distorzija.

-Kako da vam kažem BH predstavnik, bez konkurencije ima najveće šanse da napravi neki uspeh u Izraelu, i ove godine imaju najkvalitetnijeg izvođača i najbolju kompoziciju, siguran sam, ne samo da će nadmašiti svoje kolege iz regiona već da će obezbediti i prolaz u finale. Ako mogu da budem baš brutalno iskren, verujem da se jedino Bosna i Hercegovina neća obrukati na Eurosongu, rekao je Distorzija za naš portal.

Ma koliko bili ponosni zbog ove izjave mi komšijama želimo sve najbolje, i da daju sve od sebe. Poslušajte pjesme koje će predstavljati Hrvatsku i Srbiju:

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar