50 Nijansi Pive

Organizuju se šoping ture u Zoki komerc!

Zbog sve manjeg interesovanja za šoping ture u Grac, turističke agencije su u ponudu uvrstile organizovane posjete u Zoki komerc u Banjaluci.

Tako će zainteresovani putnici svake subote moći da posjete Zoki. Polazak je u 09.00 sa stare autobuske stanice, a cijena karte 5 KM.

Vlasnik agencije „Zoki travel“ rekao nam je da za ovu turu vlada ogromno interesovanje i da su već popunili sve termine do kraja mjeseca.

„Sve manje putnika se raspituje za naše šoping ture u Grac. Ima tu nekoliko razloga, neke mogu navesti, neke ne smijem. Najbitnije je da je u Zokiju je sve jeftinije. Tako su Milka, Nutela i Kinder jaje znatno povoljniji nego u Austriji. Ni sami ne znamo kako, ali tako je“, navodi on.

Stana Šopingčić, jedna od prijavljenih putnica, kaže da je oduševljena uvođenjem ove ture i otkriva nam koje su to prednosti šopingovanja u Zokiju u odnosu na Grac.

„Nećemo više morati da izlazimo na granicama sa Hrvatskom, Slovenijom i Austrijom i čekamo satima da nas prekontrolišu. Takođe, nećemo morati da mijenjamo marke u evre po nepovoljnom kursu. Što je najvažnije, u povratku nas carinici neće pretresati i tražiti da ih počastimo sa 20 maraka jer prenosimo detrdžent i čokolade kao da švercamo drogu“, ističe ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar