50 Nijansi Pive

Na Paprikovcu otkrivena neobična banda ljekara!

Ako ste nedavno posjetili UKC Paprikovac onda ste morali primjetiti kako su se stvari u posljednje vrijeme drastično promijenile i kako ništa više nije kao što je bilo ranije. Mnogi tvrde da je to zato što bolnicom ordinira posebna banda ljekara zbog koje je cijela bolnica na lošem glasu, a angažovani su i posebni istražitelji ne bi li se otkrilo ko zaista stoji iza svega.

Jedna starija sestra koja radi na Klinici za ginekologiju i akušerstvo kaže da su glasine počele prije nekoliko godina, a u posljednjih par mjeseci su se intenzivirale zbog čega je pokrenuta detaljna istraga. Ona sama kaže da je primjetila neke čudne aktivnosti zbog kojih je morala otvoriti četvore oči. Više nego inače.

-U posljednje vrijeme primejtila sam da pacijenti iz ordinacija na svim odjelima izaze nasmijani, nisu namrgođeni, ne psuju nam sve po spisku, ne govore nam da smo nehumani i nesposobni. To mi je u samom startu bilo čudno pa sam sprovela sopstveno istraživanje. Malo sam propitivala pacijente što su veseli, a oni bi mi odgovarali kako su zadovoljni uslugom, kako su doktori ljubazni prema njima, da su ih umirili, objasnili im sve, dozvolili im čak i da postavljaju pitanja. Od pojedinih pacijenata sam čula i da su ih ljekari pitali kako su zbog čega sam alarirala nadležne nakon čega smo zajedničkim snagama zaključili kako se radi o direktnom podrivanju sistema i načina rada bolnice, rekla nam je ova sestra.

Ona je rekla da će banda ovih ljeara biti otkrivena i sankcionisana jer se takve stvai na UKC Paprikovac jednostavno ne mogu tolerisati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar