50 Nijansi Pive

Vranješ prijeti Prosinečkom objavljivanjem golih fotografija!

Nakon što je Robert Prosinečki izbacio Ognjena Vranješa iz reprezentacije BiH, ovaj banjalučki fudbaler je javno zaprijetio selektoru objavljivanjem njegovih golih fotografija!

„Evo, javno kažem Robertu Prosinečkom. Ako me ne vratiš u reprezentaciju objaviću sve tvoje gole fotografije. Imam ih pun telefon, iz svlačionice, ispod tuša, kao i kada si mi greškom poslao svoj polni organ umjesto onoj maloj konobarici dok smo bili na pripremama. Čuvam sve slike, a objaviću i poruke u kojima si mi svašta pisao. Imaš rok do 1. marta da me vratiš u reprezentaciju“, napisao je bijesni Vranješ na svom profilu.

Vranješeva objava na društvenim mrežama uslijedila je dan nakon što je Prosinečki poručio da ubuduće ne računa na njegove partije u dresu „Zmajeva“.

Podsjetimo, Ognješ Vranješ je nedavno bio u centru skandala kada je njegova tajna veza sa pjevačicom Jelenom Karleušom izašla na vidjelo. Uz obilje lascivnih fotografija i prepiski ova afera je sedmicama izazivala pažnju javnosti više od ijednog rijalitija.

Nakon svega ostaje da se vidi da li će selektor reprezentacije BiH, popularni „Žuti“ izvući deblji kraj kao što je bio slučaj sa Karelušom.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar