50 Nijansi Pive

Zahtjev bh. političara: Povećajte nam plate ili i mi odlazimo!

Nakon što je veliki broj bh. građana odlučio da zbog boljih uslova života i većih primanja odseli u inostranstvo, domaći političari su u proceduru uputili hitan zahtjev kada je u pitanju njihov status.

Naime, oni su građanima dali ultimatum „Povećajte nam plate ili i mi odlazimo“, a kako navode traže da se mjesečna primanja sa 7.000 povećaju na 10.000 maraka.

„Ukoliko se naši zahtjevi ne ispune, nas oko 50 000 političara želi napustiti ove prostore i već sutra se uputiti negdje vani gdje se cijeni stručnost, efikasnost i poštenje po kojem smo nadaleko poznati“, dodaju oni.

Ovu prijetnju stanovnici BiH su ozbiljno shvatili koji su, kako kažu, spremni da odvoje od usta kako bi zadržali političare u zemlji.

„Iako naši političari imaju najveće plate u regionu shvatamo njihovu potrebu da imaju još više. Uvjereni smo da će njihova veća primanja pozitivno uticati na naš život i da će stvari krenuti na bolje“, rekli su nam građani koje smo zatekli u redu ispred javne kuhinje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar