50 Nijansi Pive

U Derventi otvoren prvi svingerski klub u RS

U Derventi je nedavno otvoren prvi legalni svinger klub u Republici Srpskoj koji svojim članovima nudi pregršt zanimljiv usluga i pogodnosti.

Sveto Svingerčić, vlasnik kluba poručuje da za članarinu od 20 KM mjesečno njegovi klijenti mogu da uživaju u različitim sadržajima.

„Mi nudimo uslugu posredovanja u razmjeni svekrva, punica, svastika i ostale rodbine koju naši članovi žele da zamijene. Ipak, za razliku od tipičnih svingerskih druženja u ovom klubu će se umjesto partnera razmjenjivati neke druge stvari. Npr. možete da dovedete svoju ženu da razmijeni recepte sa drugim ženama. Za omladinu nudimo mogućnost trampe pratilaca na društvenim mrežama, dok djeca mogu da mijenjaju sličice i igrice“, kaže on.

Svingerčić dodaje da je za sve vrste usluga diskrecija zagarantovana, a za one koji budu nezadovoljni vraća članarinu.

„Stranački aktivni članovi mogu da mijenjaju između sebe partijske knjižice, zavisno od toga koja stranka je na kojoj strani. Takođe, u ponudi imamo razmjenu šefova na poslu za one koji su nezadovoljni kolegama i nadređenima u kancelarijma“, rekao je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar