50 Nijansi Pive

Uskoro prva auto-trka dostavljača hrane!

Naručivanje hrane uz dostavu postalo je neizbježno, a mnogi restorani se utrkuju ko će brže, kroz gradsku gužvu, dostaviti jelo dok je još vruće.

Kako svakodnevno možemo posvjedočiti na ulicama ovi automobili voze nerijetko iznad ograničenja, a njihovi vozači zamišljaju da se nalaze na pravoj trkačkoj stazi.

Upravo iz tog razloga Auto klub dostavljača „Pun gas“ narednog vikenda organizuje prvu kružnu trku „Velika nagrada Banjaluke 2019.“.

„Trka će se voziti po prometnim ulicama, a vozači dostavnih auta će osim brzine pokazati spretnosti u izbjegavanju pješaka i policije, prolaska kroz crveno, kao i vještinu parkiranja u ulaz zgrade“, rekao je Rade Spid, predsjednik novoformiranog kluba.

On ističe da će pobjednik trke biti onaj vozač koji uspije dostaviti vruće ćevape, picu i pileća krilca sa jednog kraja grada na drugi, bez fatalnih posljedica po ostale učesnike u saobraćaju.

„Najbrži takmičar osvojiće pehar za najboljeg vozača, dok će njegov restoran u narednih godina nositi laskavu titulu „Najbrža dostava u gradu. Planiramo da ovo takmičenje postane tradiconalno, kao i to da od naredne godine uvedemo trku dostavljača na skuterima i biciklima“, objašnjava on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar