50 Nijansi Pive

Posebni aranžmani za muškarce HIT u turističkim agencijama!

Turističke agencije su u svoju ponudu odedavno uvele putovanja posebno napravljena za muškarce, a riječ je o sedmodnevnim i jednomjesečnim aranžmanima koji su postali apsolutni hit. Iz jedne od turističkih agencija iz Banjaluke dobili smo informaciju da se nikad ništa, do sada nije prodavalo kao ovaj aranžman i da ne mogu vjerovati kako ranije nisu dožli na ovu ideju.  Kada smo ih pitali o kakvom je tačno aranžmanu riječ, jer su nam u prvu ruku na pamet pale neke bahanalije, u početku su bili tajnoviti, ali smo uspjeli izvući tačnu informaciju.

Naime riječ je o odmoru kod rođene majke s tim da muškarac od agencije dobije svu papirologiju da putuje na neku poslovnu konferenciju, na destinaciji koju odabere.

U ovaj aranžman su uključene lažne rezervacije, lažne avio ili autobusne karte, te fotošopirane fotografije na kojima je prikazan dotični muškarac na destinaciji za koju je slagao ženu da ide. Isto tako u cijenu aranžmana uključeni su i pokloni za majku da se slučajno ne bi izlanula da je njen mezimac svo to vrijeme bio kod nje.

-Svaki muškarac bar jednom u par mjeseci osjeti potrebu da neko vrijeme provede sa svojom majko, da jede na kašiku, da oblači ispeglane gaće, da mu niko ne prigovara kako ne baca smeće ili ne vodi računa o djeci. S druge strane 99,9% žena bi se na svoje muževe naljutilo kada bi im saopštili da odlaze kod majke na par dana i zato smo mi došli na ovu jedinstvenu ideju, rekli su nam predstavnici jedne od agencija koje su ovo uveli u svoju ponudu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar