50 Nijansi Pive

50NP SAVJETI: Šta pokloniti djevojci ili ženi za Valentinovo?

Dan zaljubljenih je pred vratima, a mnogi muškarci muče muku s razmišljanjem šta kupiti svojoj djevojci ili ženi za Valentinovo. Kako bismo vam barem malo olakšali muke pri izboru, pripremili smo listu najkorisnijih poklona, kojima će se vaša ljepša polovina sigurno obradovati.

Za početak da razjasnimo, kupovina parfema, nakita, romantičnih putovanja i zvijezda na nebu su definitvno out. Moderne žene za Valentinovo žele korisne i upotrebljive, a ne dosadne i klišeizirane poklone.

KUĆNA HEMIJA

Opšte poznato je da će umjesto skupih ličnih trenera, fitnesa i zumbe, žene najbolje održavati kondiciju radom u kući. Umjesto gore nabrojanih poklona kupite joj kompletan pribor za generalno proljetno čišćenje stana. Obradujte vašu damu novim džogerom za čišćenje podova, za plafone i teže dostupne ćoškove počastite je teleskopskim nastavcima, dok za pranje prozora nabavite ful kolekciju kućne hemije.

Kako bi WC ponovo zablistao kao nekada, a žute naslage sa WC šolje nestale, kupite joj najbolje proizvode za skidanje kamenca i efikasno sredstavo za zapušene odvode. Ne zaboravite novu kantu za smeću i WC četku kojima će se jako obradovati, a prave domaćice će znati cijeniti set magičnih krpa i par novih gumenih rukavica.

Iako vaša ljepša polovina preferira održavanje tepiha u servisima za pranje, prava istina je da se oni mnogo ljepše operu ručno. Zbog toga je gruba četka za ribanje savršen poklon za temeljno čišćenje svih ćilima u stanu.

Ipak, ne zaboravite da na ovaj dan budete kavaljer, spustite dasku na WC šolji, a svojoj ljepšoj polovini pomozite i pomjerite ugaonu garnituru kako bi se lakše zavukla i usisala prašinu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar