50 Nijansi Pive

Žena ga dovezla na posao, od sramote primoran da da otkaz!

Marinko J. sa Petrićevca i njegova supruga Danka, 20 godina su putovali na posao zajedno i to tako što bi on nju dovezo do svog posla, poslije bi Danka preuzela volan i odvezla se do svog radnog mjesta. Marinko je sve te godine na svom poslu važio za ozbiljnog porodičnog čovjeka, glavu kuće koji ne pristaje na kompromise, u svoje kolege je ulijevao strahopoštovanje, bio je strog, ali pravičan. Njegovi kolege kažu da sa njim nikad nisu zbijali šalu jer su znali da to kod Marinka ne pali.  Sve do jednom.

Marinko je jedne nedjelje sa kumom, cijelu noć slavio rođenje njegovog unučeta, pravičan kakav jeste uproks činjenici što je sutra radni dan nije mogao da ga odbije zbog čega je izostao njegov osmočasovni san.

Prije polaska na posao, zamolio je suprugu Danku da ga ona taj dan odveze na posao, jer je zaključio da mu refleksi ne funkcionišu baš najbolje. Danka mu je predložila da je možda bolje da ide taxijem, ali on nije popuštao. Nakon što su ga radne kolege i podređeni vidjeli kako iz automobila izlazi sa suvozačevog mjesta više ništa nije bilo isto. Marinko je na poslu trpio takvu torturu da je nakon nekog vremena morao dati otkaz jer je to počelo da se odražava na njegovo psihiško i fizičko zdravlje.

-Onog trenutka kad sam dao supruzi volan u ruke, da me ona doveze do posla znao sam da sam pogriješio, ali jednostavno nisam bio u stanju da vozim i nisam razmišljao o posljedicama.  O onome što sam poslije tog dana proživljavao još uvijek ne mogu da pričam, ali morao sam da dam otkaz, jer je sve to za mene bilo previše, rekao je Marinko.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar