50 Nijansi Pive

U BiH kreće prvi rijaliti šou sa političarima

Kako su u BiH najveće rijaliti zvijezde političari, gledaoce će obradovati vijest da uskoro kreće prvi rijaliti šou u regionu u kojem će učestvovati svi vodeći predstavnici vlasti i stranaka.

Rade Rijalitić, tvorac rijaltiija „Živo blato“ kaže da su naši gledaoci navikli da se uveče opuste uz informativni i politički program na TV-u, te vjeruje da će ovaj zabavni šou biti veoma gledan.

„Naši političari ne silaze sa ekrana i zamijenili su estradne ličnosti, koji kod nas zapravo i ne postoje. Tako oni pjevaju, glume, bave se sportom umjesto pjevača, sportista i filmskih zvijezda“, rekao je on.

Dodaje da će rijaliti trajati do izbora naredne godine, a da će se političari moći predstaviti u najboljem svijetlu i tako približiti svojim glasačima.

„Gledajući druge slične programe u regiji koji su prepuni psovki, vrijeđanja i podmetanja, smatramo da ćemo ponuditi podjednako zanimljiv program najširem krugu publike. Stupili smo u kontakt sa najpoznatijim političarima i svi su zainteresovani za učešće, naročito kako se približavaju izbori“, ističe on.

Rijalitić navodi da će političari biti smješteni u velelepnoj vili, koja po luksuzu i svemu što nudi nimalo ne zaostaje za nekretninama koje u posjedu imaju naši takmičari.

„Učesnici rijatija moraće da izvršavaju zahtjevne zadatke poput ispunjavanja obećanja, formiranja vlasti, trošenja budžeta i zaduživanja kod stranih kreditora. Jednom mjesečno glasači će birati političara koji će morati preživjeti mjesec dana sa minimalnom platom od 400 maraka, ili će u suprotnom biti izbačen“, objašnjava on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar