50 Nijansi Pive

Zašto se naši ljudi u inostranstvu plaše jeftinih letova?

Jeftini letovi niskotarifnih avioprevoznika, koji su prošle godine krenuli sa banjalučkog aerodroma zadali su glavobolju našim ljudima u Njemačkoj, Belgiji i Švedskoj.

Tako su se u redakciju 50 NP javili naši čitaoci iz Brisela, Memingena i Stockholma. Oni su se požalili da ne objavljujemo više ništa u vezi jeftinih letova, jer ne znaju šta da rade sa silnom rodbinom koja im se najavljuje.

„Imam tog nekog rođaka, nije mi se javio 25 godina da pita kako sam, jesam li živ, kad ono prošle sedmice me zove, pita kako je u Švedskoj. Kaže kupio je kartu iz Banjaluke za 5 evra, pa nije još našao smještaj, ali je čuo da je u Stokholmu sve skupo“, jada nam se Dragan Dijasporić.

Putnik o kom je riječ, 35-godišnji Uroš Uvaljivač iz Laktaša, nam je rekao da je planirao put u Švedsku tokom maja, kako bi obišao ovaj grad i ujedno posjetio rođaka.

„Karte koje sam kupio na internetu su bile skoro džabe, ali sam poslije čuo da je pivo u Stokholmu 15 evra, ručak 50, a noćenje u hotelu 200 evra. Odlučio sam da se javim ujaku, kog istina nisam čuo i vidio 25 godina, ali vjerujem da će mi se obradovati i da će biti gostoljubiv“, ističe on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar