50 Nijansi Pive

Novinarka sa lažnom diplomom medicinske škole odselila u Njemačku!

Nakon što je razotkrila kako se u Bosni i Hercegovini veoma jednostavno može kupiti lažna diploma medicinske škole, novinarka koja je radila ovu priču dobila je poslovnu ponudu u Njemačkoj koju jednostavno nije mogla odbiti.

Ona tvrdi kako je iz puke znatiželje sa dobijenom lažnom diplomom pokušala konkurisati na neke poslove u Njemačkoj, misleći da se niko neće javiti, ali je nakon par mjeseci shvatila da je bila u krivu jer su ponude počele prštati sa svih strana. Ona je za naš portal izjavila kako joj je u početku bilo smiješno, ali nakon što se konsultovala sa svojim najbližima odlučila je da donese jednu od najtežih životnih odluka.

– Kada sam počela da prebiram po ponudama shvatila sam da ću sa tom lažnom diplomom zaraditi mnogo više u Njemačkoj nego ovdje otkrivajuć razne afere i piskarajući za neke smiješne novce. Što se tiče samog posla kontam da ne mogu ništa previše zeznuti, na kraju krajeva čovjek uči dok je živ, rekla je ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar