50 Nijansi Pive

Priznao majci da mu supruga ljepše pegla košulje

Boris J. sa Petrićevca nedavno je slomio srce majci nakon što joj priznao kako mu supruga ipak malo ljepše pegla košulje, zbog čega je nesrećna žena pala u tešku depresiju.

Boris kaže kako je u braku već 10 godina i da mu majka sve to vrijeme, dva puta sedmično dolazi da pegla košulje, jer ga je krozg godine ubijedila da mu niko nikada neće peglati košulje tako dobro kao ona. Boris je vjerovao majci, jer je odrastao u uvjerenju kako mama zna najbolje, ali jedan događaj ga je natjerao da promijeni mišljenje.

-Jedno veče, direktor mi je javio da ću ujutro rano imati iznenadni sastanak na poslu. Zvao sam majku da dođe da mi ispegla košulju, ali ona je bila sa drugaricama u pozorištu pa sam bio prepušten na milost i nemilost supruzi i njenim vještinama sa peglom. Dok je peglala sve vrijeme sam stajao pored nje, preznojavao se i mislio da to neće ni na šta ličiti, ali sam bio u krivu. Košulja mi nikad nije bila ljepše ispeglana, rekao je Boris za naš portal.

On je rekao da ga je majka kad se vratila iz pozorišta nazvala a on joj je rekao da ne treba više da dolazi da mu pegla košulje misleći da će ona biti srećna, a ona je pala u blago stanje šoka od koga se još uvijek nije u potpunosti oporavila.

Za naš portal je izjavila kako je ovaj događaj stavio na kušnju njen odnos sa sinom, ali da je ona uvjerena kako će Boris nakon nekog vremena shvatiti da je pogriješio, da će se izviniti majci i da će je moliti da mu opet pegla košulje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar