50 Nijansi Pive

Banjalučanin nudi usluge usamljenim damama za Valentinovo!

Jedan Banjalučanin nedavno je objavio oglas u kojem usamljenim damama nudi različite vrste usluge za Valentinovo. Pripadnice nježnijeg pola koje požele da budu u društvu ovog zgodnog „žigola“, a koji je po zanimanju ljekar, moraće izdvojiti od 10 do 140 maraka.

Slobodne djevojke će tako šetnju moći za 10 KM, u šetnju sa držanjem za ruku za 20 KM, dok će ih poljubac na javnom mjestu koštati 40 KM.

U ponudi je i paket aražman koji objedinjuje pet poljubaca sa držanjem oko struka, za koji valja izbrojati 60 KM.

Među skupljim uslugama su ručak sa djevojkinim roditeljima koji iznosi 80 maraka (bez troškova hrane i pića), dok glasno izjavljivanje ljubavi ispod prozora košta okruglih 100 KM.

Kako navodi autor oglasa, najskuplja usluga podrazumijeva maltretiranje bivšeg momka za koju će dame, koje se odluče za ovu vrstu aktivnosti, morati izdvojiti 140 maraka!

S obzirom da su cijene, osim u markama, izražene i u evrima pretpostavljamo da su usluge namijenjene i stranim turistkinjama koje za Dan zaljubljenih posjete Banjaluku.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar