50 Nijansi Pive

Žena uhvatila muža u prevari preko GPS-a!

Dok se ne stišava bura oko slučaja dual radara koji je uslikao par dok vodi ljubav u autu, Banjaluku potresa nova sajber afrera.

Svi koji koriste Google vjerovatno nisu ni svjesni koliko privatnih podataka ostavljaju iza sebe. U ovo se nedavno uvjerio Vojo Bitanga, koji je ne znajući da mu je uključeno praćenje lokacije, uhvaćen u aferi sa ljubavnicom.

„Google je preko mapa pratio moje kretanje na telefonu te prikazao lokaciju na kućnom lap-topu koji je žena u tom momentu upalila. To ne bi bio problem da ja nisam, umjesto na službenom putu, bio na romantičnom putovanju u Veneciji sa svojom dugogodišnjom djevojkom“, rekao nam je on.

Dodaje da je pokušao da se izvuče na sve načine, braneći se da mu je telefon ukraden na putu, a potom hakovan i prodan u drugu državu.

„Taj Google je gori od svakog špijuna i ne možeš se sakriti ko čovjek. Ubuduće neću koristiti pametni telefon, vraćam se na Nokiju 3310, bez GPS-a, Googlea, Facebooka, Vibera i ostalih gluposti koje će me lako otrkiti“, ističe on.

Ova priča ipak ima sretan kraj, jer je Bitanga uspio nagovoriti ženu da se ne razvode i da treba da vjeruje više njemu nego Googleu i svojim očima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar