50 Nijansi Pive

Izbacili ga iz kafeterije jer je naručio veliko pivo!

Vlasnik novootvorene kafeterije u Banjaluci izbacio je gosta iz lokala koji je naručio veliko pivo! Kosta Kafeterijić, vlasnik kafeterije „Kafa kafa“ navodi da je bio primoran na ovakav potez, jer je izbačeni gost očito ušao sa namjerom da provocira.

„Mi imamo 15 vrsta espreso kafa, obučene bariste koji su završili najprestižije akademije za pripremu ovog napitka. U kafeteriju sam uložio sam 100 hiljada maraka i tri mjeseca svog života da ga opremim. Takav potez Banjalučanina bio je uvreda za našu profesiju, pa smo ga bez mnogo razmišljanja izbacili iz lokala“, ističe on

Izbačeni gost, Zoran Klipanović, po zanimanju je zidar i kaže nam da je navikao radni dan započeti velikim pivom.

„Tu gdje je ta kafeterija do prije tri mjeseca bila je lokalna gostiona gdje smo se mi zidari okupljali. Ušao sam juče ujutru ne sluteći da se vlasnik kafane promijenio. Istina, primjetio sam da je lokal postao neobičan, neka čudna omladina je sjedila u nekim neudobnim stolicama, pili su vodu sa travama i čitali knjige. Kada sam naručio veliko pivo konobar je pozvao vlasnika lokala koji me je grubo izbacio napolje“, rekao nam je nesretni gost.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar