50 Nijansi Pive

TRAUMA: Banjalučanin nije ni slutio kako će završiti pregled kod porodičnog ljekara

Čovjek po imenu Miodrag Ljubojević, iz Banjaluke nedavno je doživio neugodnost nakon što je otišao kad porodičnog ljekara na pregled zbog povišene temperature i bolnog grla. On je nakon tri dana temperature odlučio da ode kod svog porodičnog ljekara u ambulantu na Mejdanu, ali nije ni slutio da će igrom slučaja završiti na neurologiji.

Miodrag kaže da taj dan nikada neće zaboraviti i da je sve ostalo duboko ukorijenjeno u negovom sjećanju.

-Rijetko idem kod doktora, ali ova gripa me toliko oborila da sam jednostavno morao otići. Ništa nije pomagalo ni rakija, ni guščija mast, ni kokošija supa. Kada sam otišao kod ljekara, on me pregledao, propisao mi antibiotike i mirovanje. Ja sam se klimnuo glavom i zahvalio se, a on me nekoliko puta vratio da me pita da li mi je sve jasno i imam li dodanih pitanja. Kad sam treći put rekao da nemam, on je rekao sestri da hitno zove sanitet i da me transportuje na neurologiju.  Nisam uspio ni da se snađem, već sam bio na putu ka Paprikovcu i to sa oznakom HITNO, kaže Miodrag koji se u tom trenutku zaista prepao za sopstveni život.

Kako su mu kasnije objasnili, ljekaru nije bilo jasno zašto ga Miodrag nije pitao smije li piti alkohol dok pije tablete pa ga je poslao specijalisti da utvrdi da li je s njim sve u redu pod sumnjom da ima ozbiljno neurološko oštećenje ili moždani udar.

-Na pregledu kod neurologa rekao sam da nisam pitao za alkohol, jer znam da mi od jedne ništa neće biti i da ja to tako upražnjavam cijeli svoj život, nakon čega su me pustili kući, rekao je za kraj Miodrag.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar