50 Nijansi Pive

Nigdje više sa praznom baterijom: Uvodi se obavezno nošenje eksternog punjača

Zbog sve učestalijih slučajeva praznih baterija u telefonu, od 1. februara ove godine se uvodi obavezno nošenje eksternog punjača.

„Kako današnji telefoni brzo istroše bateriju, morali smo se odlučiti na ovaj potez zbog bezbjednosti naših građana. Svi koji se zateknu vani, od 8 do 24 časova moraće uz sebe imati eksterni punjač i to minimalne snage 10.000 mAh. Svi koji ne budu posjedovali ovaj uređaj, kazniće se novčanom kaznom i oduzimanjem mobilnog telefona“, rekli su u komunalnoj policiji.

I korisnici pametnih telefona pozdravljaju ovaj potez, te su se uputili u prodavnice mobilne opreme da nabave ovaj dodatak za svog mobilnog ljubimca. Među njima je i Sanja Selfić, studentica iz Trebinja, koju smo sreli u Banjaluci.

„Ljudi zaborave da pune telefon svaki dan kod kuće, pa se dešava da izađu vani sa nenapunjenom baterijom. Znamo svi koliko to može biti opasno. Zamislite da se nađete u nekoj situaciji gdje možete napraviti super selfi, uključite kameru telefona, a nivo baterija je ispod 10% i ne možete uključiti blic“, ističe ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar