50 Nijansi Pive

Zatvorske kazne za sve koji ne znaju OVU pjesmu!

Prije par dana, ekspresno je donesen zakon po kome svi ljudi u Republici Srpskoj, ali i šire moraju znati sve riječi, ali i koreografiju jedne pjesme ukoliko ne žele da završe u zatvou ili plate visoku novčanu kaznu. Riječ je o pjesmi “Pauk” istaknutog umjetnika Ere Ojdanića, koji je ovo remek djelo objavio 90-ih godina, a bilo je nepravedno zapostavljeno posljednjih decenija. Sada se vratilo na velika vrata.

Ono što je u ovoj priči najvažnije, konačno je otkriveno kolika je nepravda učinjena ovom umjetniku i zato se upravo OVA pjesma ističe kao jedno od najvažnijih muzičkih dostignuća novijeg doba zbog čega je donesen zakon da apsolutno svi moraju znati pjesmu od riječi do riječi.

Isto tako, ako pjesmu čujete negdje na javnom mjestu moraćete stati i otplesati dobro poznatu koreografiju ukoliko želite izbjeći kaznu. Svi oni koji ne znaju koreografiju za ovu pjesmu biće kažnjeni sa 500 KM na licu mjesta, a oni koji ne znaju riječi moraće da odleže u zatvoru 5-10 dana.

Ako još niste, vrijeme je da naučite kako pjesmu tako i koreografiju. Uživajte!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar