50 Nijansi Pive

Vjerovali ili ne: Proputovala svijetom, a nije otvorila blog!

Nezabilježen slučaj potresa blogersku javnost nakon saznanja da je jedna Banjalučanka proputovala svijetom, a da nije otvorila sopstveni blog.

I dok je Udruženje blogera putopisaca najoštrije osudilo njen potez ona kaže da je ne zanima pretjerano šta drugi misle o tome.

„Proputovala sam gotovo cijeli svijet sa ruksakom na leđima i posjetila destinacije o kojima sam uvijek maštala. Upoznala sam brojne kulture, ljude i obogatila svoj život putovanjima. Iako sve baš nije tako sjajno kako mnogi predstavljaju na svojim blogovima i fotografijama bilo je mnogo više onih lijepih od ružnih momenata. Ja sam nekako sve te utiske željela da zadržim samo za sebe“, poručuje ona.

Ona dodaje da je ljudi pitaju gdje to mogu da pročitaju njene utiske sa putovanja, ali se iznenade kada čuju da nije napisala nijedno slovo o svojim avanturama. Kaže i da joj mnogi ne vjeruju, ili misle da je sve izmislila jer na internetu nema nikakvih dokaza da je bilo igdje putovala.

„Sada kada pogledam unazad ponekad pomislim da li sam možda pogriješila, ali kada sve saberem ipak se ne kajem. Sa nepunih 30 godina proputovala sam 80 zemalja, posjetila pet kontinenta i naučila sedam stranih jezika. Vjerovatno sam jedinstvena, ako ništa možda i jedina osoba koja se nije hvalila svojim putešestvijama“, zaključuje ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar