50 Nijansi Pive

Nevjerovatno: Veš mašina radi nakon što joj je istekla garancija!

Nedavno je zabilježen nezabilježen slučaj u novije vrijeme, kada je u Doboju pronađena ispravna veš mašina i nakon što joj je istekla garancija.

Dara Domaćica, vlasnica ove neobične veš mašine kaže da ju je kupila prije pet godina i da nije očekivala da će do danas raditi kao nova.

„Eno je i sada radi kao i prvog dana kada sam je kupila u prodavnici. Juče joj je istekla petogodišnja garancija, a uspjela sam oprati i osušiti dvije tura veša. Inače, nekada sam imala mašinu koja je radila 40 godina i koju sam naslijedila od svoje majke da bi je zamijenila ovom. Nadam se da će izdržati još bar godinu, dvije pa ću kupovati novu“, rekla nam je ona.

Iz Udruženja potrošača navode da su osim mašina za veš, kvarovima podložni i šporeti, frižideri i ostali kućni aparati koji obično rade onoliko koliko traje garancija.

„Ovaj slučaj je zaista jedan od rijetkih s obzirom da su naši građani navikli da im uređaji za domaćinstvo i ostala tehnika brzo crkavaju. Ispitaćemo ovaj fenomen i javiti proizvođaču veš mašine, jer je očigledno došlo do neke greške u proizvodnji“, poručili su oni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar