50 Nijansi Pive

Koje su to najčešće teme na slavama?

Sezona je slava i idealna prilika da provjerimo koje su to najčešće teme za razgovor na slavama. Nakon što gosti dođu na slavu, predaju flašu rakije i bombonjeru i izljube domaćina i domaćicu prelazi se na najvažnije teme koje se obično ponavljaju svake godine.

Globalna politika

Kako to već biva na slavama se uz pjesmu, jelo i piće do duboko u noć otvaraju teme globalne politike. Neredi u Francuskoj, sudbina Evropske unije, finansijska kriza u Grčkoj su predmet interesovanja najboljih analitičara i poznavalaca prilika u svijetu. Poput scena iz filma Tri karte za Holivud, na slavama se gosti na kraju podijele na one koji podržavaju Rusiju i Kinu sa jedne strane lupe i one koji su na strani Amerike i Njemačke. Ovi znaju zbog čega raste cijena nafte, ko finansira Isli i ko ubio Kenedija. Da li Putin ima tajno oružje od kojeg strijepi cijeli svijet, da li Kim ima atomsku bombu saznaćete ukoliko budete sjedili na jednoj prosječnoj slavi kod nas.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar