50 Nijansi Pive

Sve više roditelja se žale da ih djeca tuku

Sve više roditelja se u posljednje vrijeme žale da ih rođena djeca tuku, a da ni sami ne znaju zašto i da li su zaslužili.

„Ne smijemo više da pitam djecu ni za ocjenu u školi, jer galame na mene i prijeti da će me poslati u ćošak. Pričali smo sa prijateljima koji imaju malu djecu i oni imaju isti problem. Jednog prijatelja sin je kaznio i oduzeo mu telefon, drugom je zabranio gledanje TV-a, dok je treći najgore prošao i dobio zabranu izlaska iz kuće“, jada nam se jedan zabrinuti otac.

Ostali roditelji koji su htjeli podijeliti lična iskustva kažu da nerijetko doživljavaju primjenu sile od strane svoje djece.

„Ne znam šta sve im stavljaju u hranu, ali su već sa 12 godina veći i jači od nas. Oduzeli su mi čak i motku, koju je nekada moja majka koristila, pa me sada me moje rođeno dijete tuče istom motkom. Ako se nastavi ovako razmišljam da se obratim nadležnim insuticijama te zatražim uvođenje posebne linije za roditelje u nevolji“, rekla nam je u povjerenju jedna majka.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar