50 Nijansi Pive

Djed koji je dobio dijete počeo da sumnja da je on otac

Domaći i strani mediji su proteklih dana brujali o 80-godišnjaku iz našeg komšiluka koji je u poznim godinama postao otac.

Nakon početne sreće, ovaj starac koji je zagazio u devetu deceniju života, kaže da je počeo da sumnja da je on otac novorođenčeta.

„Žena me uvjerava da je dijete moje, ali svakim danom sve manje sam siguran u to. Mali počinje sve više da liči na seoskog poštara, koji je upola mlađi od mene. Već sada, sa nepunih pola godine, uzima po marku, dvije, sa stola, što me dodatno navodi na sumnju“, zabrinuto nam je rekao on.

On kaže da je spreman da dijete odgaja kao da je njegovo, ali bi volio da supruga bude iskrena prema njemu i kaže ko je pravi otac bebe. Navodi da je često znao zateći poštara kod svoje kuće i to ne samo kada donosi penziju i račune, te da bi poštar obično rekao da je svratio da malo ugrije noge pored šporeta.

„Dobrog sam zdravlja, svaki dan započinjem medom i orasima, slaninom i bijelim lukom, nakon čega idem u polje da radim, ali kako da sada budem siguran da sam baš ja otac. Neka djece i što bi rekao naš narod rodilo se, valja ga ljuljati, ali ni sam ne znam da li da vjerujem ženi ili ne“, poručuje ovaj vremešni starac i dodaje da ga komšije nagovaraju da ode na DNK analizu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar