50 Nijansi Pive

Crvena Zvezda herojski primila samo četiri gola!

Srbija i Republika Srpska su nakon zlatnih odbojkašica dobili nove heroje u vidu fudbalera Crvene Zvezde koji su u Liverpulu, na Enfildu od mnogo jačeg protivnika uspjeli primiti SAMO četiri gola što je zaista sjajan uspjeh ove ekipa koja će zbog toga sigurno ući u istoriju srpskog fudbala.

Svi mediji su izvjestili o herojskoj borbi, sjajnoj strategiji i fizičkoj spremnosti zvezdinih momaka koji su osvjetlali obraz Beograda, Srbije i svih Srba na svijetu koji su sa nastrpljenjem iščekivali ovu utakmicu. Jedan od predsatavnika kluba je za naš portal izjavio kako je više nego zadovoljan i kako se nada da če i ostatak takmičenja proći u ovakvom tonu.

-Mi smo zaista presrećni, herosjki smo se borili i drago mi je da su tako izvjestili svi naši mediji. Osvjetlali smo obraz, nismo se obrukali, jer primiti SAMO četiri gola zaista nije mala stvar, poručio je ovaj funkcioner.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar