50 Nijansi Pive

Dvije Banjalučanke se potukle zbog Pandora narukvice

Kupci u jednoj prodavnici luksuznih satova i nakita u Banjaluci, ovih dana su svjedočili neobičnoj tuči dvije mlade djevojke. Kako smo uspjeli saznati, sukob je izbio nakon što je u naš grad stigla nova kolekcija Pandora nakita.

Prodavačica, koja je htjela ostati anonimna, otkrila nam je da je do sukoba došlo najvjerovatnije jer su se narukvice našle na popustu od 10%.

„Dvije dobrostojeće Banjalučanke su ušle u zlataru i nekako u isto vrijeme ugledale tu novu Pandorinu narukvicu. S obzirom da su bile na akcijskoj cijeni, odnosno snižene sa 700 na svega 630 maraka i jedna i druga su je željele kupiti. Međutim, kako smo dobili samo jedan primjerak, krenula je prepirka koja je ubrzo prerasla u pravu tuču“, rekla nam je ona.

Kako kaže, morali su pozvati obezbjeđenje da ih razdvoji, ali su ih nakon što su se smirile, obradovali informacijom da će poručiti još jedan primjerak narukvice.

Ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na onaj od prije nekoliko dana, kada su se kupci u jednom tržnom u Srbiji potukli zbog jeftinih pilića. Ipak, raduje nas da se u našoj državi mnogo bolje živi, te da se umjesto hrane, mušterije spremne potući zbog popusta na Pandora narukvice.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar