50 Nijansi Pive

Poznati banjalučki hirurg otišao u Njemačku da vozi kamion

Iako su nedavno dobili sjajne uslove za rad u vidu novootvorenog krila Kliničkog centra to ne sprečava naše specijaliste da traže više i streme ka boljem. Tako je jedan naš poznati hirurg, čije ime nećemo spominjati, nedavno prihvatio posao vozača kamiona u Njemačkoj.

On kaže da je veoma zahvalan našoj Vladi što je obezbijedila jedan ovako savremeni medicinski centar, ali on tvrdi da je ambiciozan i da on svoju budućnost vidi negdje drugdje.

-Slučajno sam naišao na oglas u kome se traže vozači kamiona u Njemačkoj, koliko sam shvatio uslovi rada su odlični, a plata 3000 evra plus bonusi, slobodni dani, dodatak za djecu, službeni telefon i još mnogo toga. Razgovarao sam sa suprugom koja je takođe ljekar i odlučili smo da se javim na oglas. Mislim da je posao vozača u Njemačku kud i kamo sigurniji nego posao hirurga kod nas posebno ako niste stranački opredjeljeni, rekao je ovaj mladi ljekar.

Kaže da će njegova supruga za prvu ruku dok se on ne snađe ostati u Banjaluci gdje radi kao ljekar opšte prakse, a kasnije će pronaći kuharice ili njegovateljice pa će zajedno sa djecom doći kod njega. Ovaj mladi čovjek kaže da nije tužan, naprotiv.

-Srećan sam što ću ostvariti svoje snove.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar