50 Nijansi Pive

Šta smijete raditi danas u Banjaluci?

S obzirom da danas u Banjaluku dolazi jedan od najviših činovnika Rusije, Sergej Lavrov, MUP Republike Srpske je izdao saopštenje u kome se navodi šta građani Banjaluke smiju raditi u periodu posjete, tačnije ujutro od 8, naveče do 20:00, sve dok ruska delegacija ne napusti naš grad. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Poštovani građani Banjaluke,

S obzirom na to da će naš grad danas biti domaćin, Sergeja Lavrova, jednog od najvećih funkcionera rusije, molimo vas da se tokom današnjeg dana ponašate pristojno i dostojanstveno, da ni na koji način ne uznemirimo ili pošaljemo negativnu sliku o sebi, u majku Rusiju. Svima nam je cilj da Lavrov iz našeg grada ponese samo lijepe utiske, koje će mjesecima prepričavati Medvedevu možda čak i Putinu. 

Veoma je važno da se sutra ukoliko baš budete morali izaći napolje, obučete svečano, u skladu sa dogđajem, da odaberete najljepše kombinacije iz svog ormara, sredite se , okupate i tako lijepi i mirisni izađete napolje. Gradom hodajte nasmiješeni, kao da vam je u životu baš sve potaman, čak i ako nije. 

Ovim putem, želimo da poručimo da izlazak iz kuće praktikujete samo u posebnim prilikama i toplo preporučujemo da sutra iskoristite dan godišnjeg ili bolovanje pa se bavite raznim  aktivnostima u svoja četiri zida, da mi ne bi morali da razišljamo o vama. Danas nabavite sve što vam je neophodno za do subote i uživajte u toplini svoga doma.

S poštovanjem,

MUP Republike Srpske

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Potplaćeni Portparol

Dodaj svoj komentar