50 Nijansi Pive

Jehovin svjedok istukao stranačkog aktivistu koji mu je došao na vrata

Banjalučanin M. Đ. fizički je nasrnuo na sugrađanina F. L. na svom kućnom pragu u naselju Budžak.

Kako saznajemo, F. L. je u nedjelju, u vrijeme ručka, obilazio kuće u ulici u kojoj živi M. Đ. želeći da mu predstavi kandidatsku listu jedne od stranaka na predstojećim izborima i uruči promotivni materijal. Kada je došao do kuće u kojoj živi M. Đ. sa porodicom, došlo je do nemilih scena.

“Taj mladić je već u nekoliko navrata dolazio i svaki put smo se trudili da ga ljubazno odbijemo. Ja sam i ovaj put uspjela u tome, iako je pokušao da uglavi nogu između vrata i štoka i da mi ispod vrata ugura neke letke, ali komšija nije imao toliko razumijevanja”, posvjedočila je komšinica Mileva.

Nakon što je F. L. već nekoliko minuta naizmjenično zvonio i kucao, M. Đ. je skočio od stola, sa porodičnog ručka i nasrnuo na mladića, a potom nastavio da ga juri niz ulicu.

“Policija ih je stigla tek negdje kod Kampusa i jedva je obuzdala komšiju. Vele da mu je u tom trenutku gurao letke u nos i vikao ‘evo ti moj glas, evo ti i od moje žene, evo i od ćerke'”, prepričava potresena Mileva.

Iz MUP-a su saopštili da se uhapšeni smirio u policijskoj stanici te da je svoj napad opravdavao riječima da su stranački aktivisti trajno uništili ugled svih poštenih promotera koji dolaze na kućna vrata.

“M. Đ, inače Jehovin svjedok, i sam je na desetine puta išao na kućna vrata žitelja Banjaluke, ali tvrdi da su stranački aktivisti prešli sve granice pristojnosti i da trajno uništavaju decenijski rad Jehovinih svjedoka, ali i prodavaca Merino vune, čitača dlanova i poštenih rašljara”, poručili su iz policije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Ejpril O Vrbas

Dodaj svoj komentar