50 Nijansi Pive

U Banjaluci se snimaju najnovije epizode rijalitija Survivor

Jedna od najvećih produkcija na svijetu, ona koja realizuje rijaliti šou Survivor odabrala je baš Banjaluku za snimanje najnovijeg serijala, a tako će biti i ubuduće, ali svake dvije godine.

Naime, producenti ove emisije su izjavili kako su dugo tražili novu lokaciju za snimanje novih epizoda te da im Sibir, Aljaska i pusta tropska ostrva jednostavno više nisu zanimljiva pa su odlučili da istražuju Balkan. Oni su rekli kako je Balkan zaista plodno tlo za snimanje ovakvih emisija, ali kako je Banjaluka u predizbornom periodu jednostavno nenadmašna.

-Vaš grad je nevjerovatan u ovo doba pred izbore, ulice su razrovane, a ljudi su sa svih strana bombardovani od strane političkih partija i to su zaista najteži uslovi za život koje sam ja imao prilike da vidim, a vjerujte mi vidio sam  svašta, od afričkih plemena, do ljudoždera u Južnoj Americi, rekao je jedan od producenata.

Na kraju je zaključio i kako za serijal sniman u Banjaluci razmatraju podizanje novčane nagrade.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar