50 Nijansi Pive

Mladi bračni par iz Banjaluke dobio orden za hrabrost po povratku s mora!

Bračn par Marija i Aleksandar P. koji su se nedavno vratili sa godišnjeg odmora koji su proveli u Grčkoj po povratku su dobili ordenje za hrabrost od Udruženja roditelja i mamećih FB grupe “Prave mame Banjaluke” i Jedine prave mame Banjaluke” zato što su na odmor sa dvoje male djece starosti ispod pet godina otišli bez ijedne babe.

Udruženje roditelja njihov čin je okarakterisao kao herojski koji graniči sa ludošću te su procijenili kako im se za to jednostavno moralo odati nekakvo priznanje. Za ovaj mladi par se čulo preko jedne od Fejsbuk grupa koje je Marija dugogodišnji lan, otkako je rodila svog prvog sina. Ona je u istoj toj grupi sa drugim mamama podijelila svoje nedoumice u vezi putovanja.

-Mi smo je odgovarale i govorile joj da to ne radi jer će napraviti pako od godišnjeg odmora kako sebi tako i mužu i djeci, ali ona je dobila neku nadljudsku hrabrost pa je odlučila da rizikuje i da krene bez ikakve pomoći i mi smo bile nemožne da bilo šta uradimo da promijenimo njenu odluku, rekla je jedna od administratorki grupe, Ljiljana Š.

Ljiljana je rekla i kako je sve vrijeme Marijinog odmora bila u kontaktu s njom, davala joj savjete i smjernice šta da radi i u potpunosti joj se stavila na raspolaganje, kako ona tako i osale ččlanice grupe te su svjedočeći njenoj nadljudskoj hrabrosti odlučile da apeluju na grad i Udruženje roditelja da se Mariji i njenom mužu dodijeli zasluženo ordenje.

Po povratku iz Grčke Marija je rekla da je počašćena zbog nagrade koja ima je dodijeljena i da smatra da su je zaslužili. Naglasila je kako su i ona i muž smršali po tri kilograma i da ćisto sumnja da će ponoviti ovu avantruru.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar