50 Nijansi Pive

Tipovi djevojaka u banjalučkim noćnim klubovima

Svaka djevojka u grad izlazi sa određenom namjerom, da li je to da nađe momka, da se zabavi sa drugaricama ili nešto treće nije važno, ali svaka ima jasan cilj zašto je izašla, zbog čega ili koga se sredila. Ako vam je radar za detekciju određenih tipova žena u klubu pokvaren ili nikada nije ni radio onda će nam naša lista kako da ih prepoznate biti od velike pomoći.

Ne možete izlaziti u klubove bez određenog predznanja, to je krajnje neozbiljno.

Sponzoruša

U posljednje vrijeme ovo je najrasporostranjnija vrsta žena u klubovima, a prepoznaćete ih prilično jednostavno. sponzoruše u klub dolaze u manjim grupama, obično u paru, najviše tri zajedno stoje za stolom jer na taj način svaka sebi povećava šansu da nađe sponzora. Obučene su veoma oskudno, uglavnom ne plešu i veče provode gledajući telefon. Većina ih ima silikone u grudima ili usnama – loše napravljenje jer nemaju novca za kvalitet, zato im sponzor i treba. Obično piju šampanjac ili votku, pred svaki izlazak angažuju profesionlnog šminkera koji ih sređuje. Nikome se ne obraćaju, čak ni jedna drugoj i uglavnom čekaju da im se priđe. Sjede odmah do bine kada gostuje Aco Pejović ili u separeima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar