50 Nijansi Pive

Zakazani novi protesti u Banjaluci!

S obzirom na to da vremenska prognoza kaže kako nas u narednom periodu očekuju velike vrućine, građani Banjaluke su odlučili da se pobune te su za sljedeću sedmicu zakazani protesti ne bi li se one spriječile.

Svi se sjećamo te davne 2014. kad je puštena voda iz svih državnih i privatnih rijeka, potoka, lokvi, močvara, septičkih jama i okeana po stanovništvu. Tog mjeseca maja narod se pozabavio kupovinom svečanih toaleta za svoje drage maturante. Ali, odmah poslije maturskih večeri, i Opiuma, ustao je upomoć!

Ove godine nam je ljeto neočekivano brzo došlo a gdin Nebojša Kuštrinović je najavio da će biti nezapamćeno vruće na ovim prostorima narednih mjeseci. Iz tog razloga NARODE USTAJ I PONESI ZVIŽDALJKE, ČEGRTALJKE, VUVUZELE, LONCE I POKLOPCE!

I sami vidimo da raznorazni protesti itekako utiču na sadašnju (možda i buduću) vlast, a pošto nismo stigli organizovati proteste protiv poplava 2014. godine, naš tim 50 NIJANSI PIVE preventivno organizuje PROTESTE PROTIV VRUĆINE! Protesti će se održati, simbolično, početkom kalendarskog ljeta ove godine, u parku Petar Kočić u 12h kad je najveći zvizgan. Htjeli smo organizovati na Trgu Krajine, ali termin je već bio zauzet za proteste protiv kafića koji nisu “koncept bar”.

Još jednom vas pozivamo da svojim pristustvom podržite ovu akciju i svi zajedno demantujemo Kuštrinovića. Naravno, kao i svakog dana ove godine i tada će glavne ulice u gradu biti zatvorene za saobraćaj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Ejpril O Vrbas

Dodaj svoj komentar