50 Nijansi Pive

Šta omiljena pjesma Sinana Sakića govori o tebi

Prije par dana ovaj svijet je napustio jedan, jedini, neponovljivi, čovjek čiji su glas i emocija bili sinonimi za dobro pijanstvo, čovjek koji je kriv za bezbroj razbijenih čaša, prolivenih suza, poderanih majica i prerezanih vena. Čovjek čije će pjesme ostati da žive vijekovima poslije, tačnije dok postoji ljubavni bol  i alkohol. Znači zauvijek. Pričamo o Sinanu Sakiću

Ukoliko se baš nikada niste napili uz hitove ovog legendarnog pjevača onda vam toplo preporučujemo da dobro razmislite o svom životu i ima li on uopšte smisla. Uopšte ne postavljamo pitanje imate li omiljenu Sinanovu pjesmu jer ako nemate kao da ne postojite, a evo šta vaša omiljena pjesma govori o vama.

1. Ej otkad sam se rodio

Ovo je klasik kad su u pitanju tugaljive teme kod Balkanaca i svi smo se mi našli u situaciji kada mislimo da se cijeli svijet urotio protiv nas, da nam ništa ne ide od ruke i da smo jednostavno baksuzni, a na kraju te ostavi i žena. Ako ti je ovo omiljena pjesma vjerovatno čitaš Treće oko, vjeruješ u teorije zavjere i predviđanja babe Vange. Djeci si salijevo stravu, liječiš ih bijelim lukom i slaninom. Baviš se uzgojem malina.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar