50 Nijansi Pive

Ovo je dokaz da ste uspjeli u Banjaluci!

Ako ste prošli sve one naše korake da biste postali popularni u Banjaluci onda vam sigurno treba i potvrda da je naš “ubrzani kurs” uspio. Prvi i najefikasniji pokazatelj da ste uspjeli u gradu na Vrbasu jeste da parkirate automobil na ulici ispred San Rema, a da ga pauk nikada ne podigne.

Kao što sigurno već znate restoran San Remo koji se nalazi u Boriku već decenijama važi za jedno od najelitnijih mjesta u našem gradu u koji zalaze samo odabrani. Kao i svaki drugi luksuzni restoran, San Remo ima svoj parking, ali oni najpoznatiji gosti, uvijek parkiraju na cesti, pred samim ulazom, jer je nezgodno one niske trkaće automobila penjati preko bankine.

Ukoliko ste vašeg ljubimca parkirali ispred San Rema, a niko vas nije prijavio, znači da su vaše registarske tablice zabilježene kao nedodirljive i to je potvrda da ste uspjeli u Banjaluci. Vama će sva vrata biti otvorena, uvijek će se naći slobodan separe u noćnim klubovima i prvi ćete moći isprobati sve najnovije modele telefona.

Ako vam je ovakva potvrda stigla, mi vam od srca čestitamo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar