50 Nijansi Pive

Kako da postanete popularni u Banjaluci za samo dva mjeseca?

Banjaluka je grad u kome veliki broj ljudi želi da bude popularan, a najbolje je što vam da biste bili popularni zaista nije potrebno mnogo. Vremnski biće vam potrebno oko tri mjeseca dobro isplaniranih aktivnosti i nakon toga cijeli grad će pričati samo o vama, bićete u vrhu liste najpoželjnijih neženja, zvaće vas na sve evente, postaćete tema tračeva, jer to je znak da ste popularni.

Prije nego što krenete u ovu akciju treba da dignete nenamjenski krediti u nekoj od banaka  iznosu od najmanje pet hiljada konvertibilnih maraka, jer ako želite da vam se vrati, logično je da morate uložiti.

Garderoba

Morate imati najmanje tri košulje Polo sport, Tommy Hilfiger ili Martini Vesto da imate za mijenjanje. Jedna od njih mora biti roze boje, jer samo roza odaje utisak hrabrog, samouvjerenog muškarca koga nije briga šta drugi pričaju. S obzirom na to da ide toplije vrijeme obavezno nosite uže hlače koje sežu iznad gležnja i mokasine na bosu nogu. Kićanka na mokasinama je o-ba-ve-zna. Ako ste više tip za majice kratkih rukava odaberite one na kojima je logo brenda jasno vidljiv. Gucci je jako popularan.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar