50 Nijansi Pive

Banjalučanke zbunile vlasnike noćnih klubova!

Vlasnici svih noćnih klubova u gradu prolaze kroz egzistencijalnu krizu zbog Banjalučanki koje se jednako šminkaju i oblače kako za dnevne tako i za noćne izlaske. Sve to ponukalo je ugostitelje da počnu otvarati noćne klubove i preko dana, cijele sedmice jer ne znaju da li je dan ili je noć, da li je vikend ili radni dan.

Jedan od redovnih posjetilaca kluba Rudi kaže da je razgovarao sa vlasnikom ovog kluba koji mu je rekao da je jako zbunjen i da ne može više upratiti kad je vrijeme za izlaske pa je odlučio da svoj klub drži otvorenim non-stop.

-On je primjetio kako su djevojke u posljednje u po dana obučene i našminkane baš kao i za noćne izlaske pa on želi uvijek da bude spreman. Po onome kako se većina djevojaka nosi, ne možete procijeniti koje je doba dana, da li je radni dan ili vikend, rekao je ovaj mladić.

Vlasniku kluba Rudi pridružili su se i mnogi drugi ugostitelji, sada mijenjaju dnevnu ponudu za noćnu i obrnuto. Pokušavaju se prlagoditi onome što vide na ulicama, ali im ne ide jer su Banjalučanke zaista odlučne da im pomrse sve konce.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar