50 Nijansi Pive

Zmaj od Šipova otvara akademiju za rijaliti zvijezde

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova odlučio je da na svom imanju otvori prvu Akademiju za rijaliti zvijezde. U poplavi raznih digitalnih akademija, radionica i konferencija, ovo je jedinstven primjer u kojem jedna slavna osoba želi da prenese svoje iskustvo stečeno u rijalitima i edukuje polaznike ovog jedinstvenog kursa pod nazivom „Neš nada me“.

„Za moje usluge zainteresovani su mnogi koji žele da se proslave kao rijaliti zvijezde i neka budu sigurni da će ih Zmaj imati štošta naučiti.  Kao učesnik nekoliko najgledajnijih rijalitija smatram da sam najpopularniji šoumen na Balkanu. Javnost je vidjela šta sve znadem i umijem, mogu da pričam satima, kupam se u hladnoj rijeci na minus 20, a vješt sam i sa ženama. Moja čuvena parola ‘neš nada me’ ušla je u sve rječnike i školske udžbenike“, kaže Ilija.

Zmaj tvrdi da je u proteklih 10 godina od sebe napravio pravi brend, uporedivši se sa Kim Kardašijan, te naglasio da je Šipovo, nekada potpuno nepoznato mjesto, zahvaljujući njemu sada postalo poznato u cijelom svijetu.

„Polaznike akademije učiću na svom imanju kako da se ponašaju pred kamerama i podnesu pritisak zatvorenog prostora. Smjestiću ih u svoju štalu na 30 dana, kako bi im dočarao šta ih sve čeka u rijalitiju“, naglašava Grahovac.

Zmaj nije želio da nam otkrije kolika će biti cijena školovanja na ovoj prestižnoj akademiji, ali je poručio da ko god upiše njegovu školu može biti siguran da će od njega napraviti pravu rijaliti zvijezdu te da će mu se uloženi novac višestruko isplatiti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar