50 Nijansi Pive

Banjalučke frizerke negoduju: Kad neće hitna pomoć nećemo ni mi!

Udruženje banjalučkih frizerki poslalo je javni apel svim svojim klijentkinjama povodom zakazivanja za frizuru “u posljednji čas” u kome se navodi kako više neće raditi te hitne slučajeve.  One su objasnile javnosti da ni služba hitne pomoći ne želi da prima hitne slučajeva pa zašto bi onda one. NAjglasnija među njima je Marica Makazica koja je upozorila žene da se bolje organizuju i da frizure zakazuju najmanje dva dana ranije.

-Znate kako mi se godinama suočavamo sa problemom žena koje se zakazuju u posljednji čas pod izgovorom da im frizura treba hitno najhitnije. Mi se stvarno trudimo da svima izađemo u susret jer smo svjesne koliko je važna dobra frizura u životu svake žene, ali nakon što smo čule da više ni u hitnu pomoć ne možeš kad hoćeš odlučile smo da svemu tome stanemo u kraj, rekla je Makazica.

Frizerke su ovim apelom napravile pravu pometnju među ženama u gradu koje su u strahu šta će biti sa njihovim frizurama te da će možda morati same da peru kosu i feniraju se. Na ulicama Banjaluke napravili smo malu anketu ovim povodom, a većina žena sa kojima smo pričale su bile u blagom šoku.

-Ja ne znam šta sad da radim, ja kod kuće uopšte nemam šampon, ja ne znam ni kakav treba da kupim za svoju kosu, ja čak nisam ni sigurna da li znam kako se pere kosa. Dosad mi je moja frizerka bila stalno na raspolaganju, izlazila mi je u susret kako u šet ujutro tako i u 8 uveče ka je hitno, kad imam neki važan sastanak ili izlazak, rekla nam je Mirela Gotovanović.

Uprkos ovakvoj reakciji žena frizerke ne odustaju, jedino su u strahu da li će ovakva njihova odluka negativno uticati na zdravlje žena, a samim tim i na rad hitne pomoći.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar