50 Nijansi Pive

Ukrao torbu od Banjalučanke pa je vratio jer u njoj nije mogao ništa naći

Jedna Banjalučanka koja je prošlog petka opljačkana dok je išla na posao, svega dan nakon ovog nemilog i neugodnog događaja, iz policije je obradovana lijepim vijestima. Naime, u policijsku stanicu nepoznati mladić donio je njenu torbu i to netaknutu.

-Ujutru sam odvela dijete u vrtić, a onda krenula na posao. U blizini firme s leđa mi je pritrčao mladić, povukao torbu s ramena i otrčao. Potrčala sam za njim, ali ga nisam uspjela stići, brzo je zamakao. Prvo sam bila isprepadana, a kasnije i bijesna jer su mi u torbi bile sve stvari koje posjedujem, od novčanika, dokumenata, šminke, uspomena, garderobe, kozmetike, nakita, mobilnih uređaja, bukvalno sve što imam – a da nešto vrijedi.

Iz policije su saopštili da je torbu u stanicu donio razbojnik koji se pokajao zbog krađe. Kako je ispričao, ukrao je torbu, sakrio se, a zatim krenuo da je otvori da vidi kakvog plijena se domogao.

-Otvorio sam torbu, a zatim se šokirao. Pokušao sam naći novčanik i mobilni telefon, međutim, u torbi su se nalazile najčudnije stvari na svijetu. Bilo je raznih polomljenih igračaka, jedna šerpica, nagriženi Plazma keksići, hulahopke, dude, neki bezvrijedni roman, polomljen kišobran, a bilo je i nekih stvari za koje ne zna ni šta su, ni za šta služe… Što sam više stvari vadio iz torbe, sve mi se čini da je bila punija. Na kraju sam se sažalio i odustao, jer, ko bi normalan teglio sve te stvari sa sobom. Očito sam opljačkao bolesnu osobu, pa sam otišao u policiju da se izvinim i da vratim torbu, ispričao je lopov.

U policiji se ponudio i da gospođi koja je vlasnica torbe ostavi i nešto para, da joj se nađe.

-Sigurno jadna skuplja stare stvari iz kontejnera, pa ih onda prodaje, nemam drugog objašnjenja. Kad sam to sve vidio, dobio sam želju da joj pomognem, priznao je ponizno i ovim putem pozvao gospođu da se javi ukoliko se prepozna.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar