50 Nijansi Pive

Poznati banjalučki noćni klub organizuje izbor najljepše bradavice

Ono što je skrenulo pažnju u posljednjih mjesec na popularnoj društvenoj mreži Instagramu je trend obnaženih grudi među Banjalučankama. Upravo iz tog razloga, u jednom od najpoznatijih noćnih klubova u gradu narednog vikenda organizuje se neobično takmičenje.

„Poznato je da je Banjaluka nadaleko čuvena po ćevapima i atraktivnim djevojkama. S obzirom na to da su Banjalučanke nedavno golim grudima zapalile Instagram, došli smo na ideju da naredne subote organizujemo „Izbor najljepše bradavice 2018“, rekao je za 50 NP Spasoje Sisojević, vlasnik noćnog kluba „Leksilijum“.

On ističe da za ovo takmičenje već vlada ogromno interesovanje, te da su učešće najavile neke od najpoznatijih banjalučkih starleta i najpraćenijih klaberki na Instagramu. Pobjednica će, kako kaže, biti djevojka sa najviše lajkova, koja će osvojiti glavnu nagradu sponzora, remont silikona u jednoj poznatoj estetskoj klinici u Banjaluci.

„Za glasanje putem Instagrama pripremili smo i poseban hastag #Bradavicafest. Kao poseban gost u ulozi predsjednika žirija dolazi nam Era Ojdanić, koji ima ogromno iskustvo u organizaciji sličnih izbora u svom motelu na Ibarskoj magistrali, dok će u muzičkom dijelu programa nastupiti Soraja Vučelić“, rekao nam je Spasoje.

Redakcija 50 NP se iskreno nada da će ovaj izbor postati tradicionalan, te da će dodatno promovisati Banjaluku i privući još veći broj turista u naš grad.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar